Szállítás és Fizetés

Működünk, csináljuk!

Frissítve 2020.06.08

- Gyártásunk továbbra is zavartalanul működik! Köszönjük, hogy kitartotok mellettünk!
- Futárszolgálat partnereink, mind a GLS, mind a Magyar Posta elérhetőek!
- Budapest IX ker. Haller közeli, Budapest Széll Kálmán térhez közeli és szigetszentmiklósi átvevőpont partnereink teljes nyitva tartás szerint nyitva tartanak (IX ker Haller nyitva tartás némileg módosult).
- Személyes átvétel esetén készpénzes fizetés átmenetileg nem elérhető, kérjük válasz más fizetési módot a jelenlegi helyzetben! Honlapunkon bankkártya, PayPal és banki utalás is választható. Ha semmiképpen nem tudod megoldani, akkor banki átutalás választása esetén be tudsz fizetni készpénzt CIB bankfiókban.
- Budapest Nyugati melletti, győri és miskolci átvevőpont partnerünkhöz jelenleg még új rendelést nem tudunk küldeni, a régi rendelések továbbra is átvehetőek!

Vigyázzatok magatokra és egymásra!

---------

Akár másnapra! A munkanap délelőtt leadott, maixmum 5 db-os rendelés már következő munkanapon nálad lehet! Részletek

szállítás és fizetés

Szállítási lehetőségek:

Fizetési lehetőségek:

  • Bankkártyás fizetés rendeléskor
  • PayPal fizetés rendeléskor
  • Banki átutalás, illetve készpénz befizetése bankszámlánkra
  • Készpénzes fizetés személyes átvételkor Átmenetileg nem elérhető, kérjük válasz más fizetési módot a jelenlegi helyzetben!
  • Utánvétes fizetés házhozszállításnál és PostaPont esetén, melynek díja csak 395 Ft

Szállítási lehetőségeink részletesen

A munkanap 12:00 előtt leadott, maixmum 5 db-os rendelés már következő munkanapon nálad lehet! Sőt, a Bp. IX. Haller (Tóth Kálmán u.) átvevőpontunkra szombaton is érkezik áru! Válaszd ki a Neked legkényelmesebb szállítási lehetőséget az alábbi táblázat segítségével, de minden termékünk mellett találsz egy "Mikor vehetem át?" nevű gombot, amire kattintva pontosan láthatod hogy mikorra várható a termék attül függően hogy hány darabot és mikor rendelsz! A lenti táblázat ünnepnapokon természetesen változhat, és a maximum 5 darabos rendelésekre vonatkozik; az ennél nagyobb rendelésekkel kapcsolatban minden termék mellett a "Mikor vehetem át?" résznél találsz pontos információt. Igyekszünk az igényeidhez rugalmasan illeszkedni, javasoljuk, hívj minket, ha sürgős a szállítás a +36 30 2800 125 telefonszámon!

szállítási időtáblázat

de.: 9 óra körül érkezik az átvevőpontra
du.: Szigetszentmiklós: 18 óra után érkezik az átvevőpontra, Bp. Moszkva tér, Bp. Nyugati., Győr, Miskolc: 14-16 óra után érkezik az átvevőpontra

 

Házhozszállítás

Szállítás a GLS Futárszolgálat szolgáltatásával, 1 munkanapos csomagként, melynek díja a rendelt mennyiségtől függetlenül csak bruttó 995 Ft. Ezt csak utánvételes fizetésnél terheli további bruttó 395 Ft utánvét díj.

A rendelés feladásáról e-mailt küldünk, amely tartalmazza a feladási ragszámot. A csomagot csak munkanapon kézbesítik, sikertelen kézbesítés esetén, az azt követő munkanap ismételten.

FONTOS: GLS csomag ügyfélszolgálat: 06-29-88-67-00 munkanapokon 7.00-20.00-ig. A tőlünk e-mailben kapott ragszám bemondásával megtudhatod a kézbesítés várható időpontját! Nyomkövetés a ragszám segítségével itt: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes?match=

 

PostaPont

A Magyar Posta Logisztika szolgáltatása, a megrendelt csomagot feladást követő munakanaptól átveheted egy hozzád közeli Postán, Mol kúton, Coop üzletben vagy Csomagautomatában! A szolgáltatás díja a rendelt mennyiségtől függetlenül csak bruttó 995 Ft! Ezt csak utánvételes fizetésnél terheli további bruttó 395 Ft utánvét díj.

Amint a rendelést átadtuk a Magyar Posta Logisztikának, hogy kézbesítse a kiválasztott PostaPontra e-mailt küldünk, amely tartalmazza a feladási ragszámot. Az átadás utáni munkanaptól lesz átvehető a rendelés.

FONTOS: Magyar Posta MPL ügyfélszolgálat: 06-1-767-8272 munkanapokon 8.00-17.00-ig. A tőlünk e-mailben kapott ragszám bemondásával megtudhatod a kézbesítés várható időpontját! Nyomkövetés a ragszám segítségével itt: https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

További fontos információk, PostaPont típustól függően:

  • Postai átvétel esetén: A csomag 10 napig lesz átvehető. Amennyiben utánvétes a rendelésed, készpénzzel tudod rendezni az utánvétet, néhány helyen bankkártyát is elfogadnak. Ne felejtsd el magaddal vinni személyi igazolványodat!
  • Mol és Coop esetén: A Magyar Posta Logisztika értesít amint átvehető a csomag. A csomag 10 napig lesz átvehető. Amennyiben utánvétes a rendelésed, készpénzzel tudod rendezni az utánvétet, néhány helyen bankkártyát is elfogadnak. Ne felejtsd el magaddal vinni személyi igazolványodat!
  • Csomagautomata esetén: A Magyar Posta Logisztika értesít amint átvehető a csomag és megküldi neked az átvételhez szükséges kódot2 munkanapig tárolják a rendelésed, utána 10 napig átvehető lesz a legközelebbi nagyobb postahivatalban. Amennyiben utánvétes a rendelésed, csomagautomata esetén az utánvét összegét kizárólag bankkártyával tudod kifizetni!

 

Személyes átvétel

Még többet takaríthatsz meg, ha a megrendelt termékeket személyesen veszed át valamelyik átvevőpontunkon!

Személyes átvétel esetén vállalod, hogy az elkészült termékeket az általad a rendelésben megjelölt Letmicro® átvevőponton személyesen, vagy megbízottad által veszed át. Amennyiben a rendelések együttes értéke meghaladhatja a 20.000 forintot és készpénzfizetést választasz, fenntartjuk a lehetőséget, hogy előleget illetve telefonon vagy e-mailben további információkat kérjünk. Tekintettel arra, hogy a vásárolt termékeket a kérésedre gyártjuk le, és nincs módunk a termékeket másnak értékesíteni, ezért a megrendeléssel egyoldalúan vissza nem vonható kötelezettséget vállalsz a termékek átvételére és az ellenérték megfizetésére, Ha az információkérést visszautasítod, vagy ellentmondásos adatok szolgáltatsz, akkor a letmicro® a megrendeléssel létrejött szerződéstől egyoldalúan elállhat.

Letmicro átvevőpontok:

 

1. Budapest, Tóth Kálmán u. 33/c, IX. kerületben a Haller utca/park közelében (bejárat a Nádasdy utca felől)

Cím: 1097 Budapest, Tóth Kálmán u. 33./c (bejárat a Nádasdy utca felől), GK online konyha-fürdőszoba

Nyitva tartás: Hétfő-péntek: 9:00-17:00, Szombat: 9:00-12:00, Vasárnap: ZÁRVA

Térkép:2. Budapest, Hattyú u. 10/c, a Széll Kálmán (régi Moszkva) tértől 100 méterre

Cím: 1015 Budapest Hattyú u. 10/c, Kerékvár Kerékpárbolt

Nyitva tartás: Hétfő-péntek: 10:00-18:00, Szombat: 9:00-13:00, Vasárnap: ZÁRVA

Térkép:

 

 

3. Budapest, Podmaniczky u. 43., a Nyugatinál a pályaudvar mögött

Cím: 1067 Budapest, Podmaniczky u. 43., eLogisztika Webshop Csomagpont

Ide új rendelést nem tudunk küldeni, a régi rendelések továbbra is átvehetőek.

Nyitva tartás: Hétfő: 12:00-18:00, Kedd-Péntek: 10:00-18:00, Szombat és Vasárnap: ZÁRVA

Térkép:

 

4. Szigetszentmiklós

Cím: 2310 Szigetszentmiklós , Petőfi utca 50/a „Virág-Tár” virágüzlet

Nyitva tartás: Hétfő-péntek: 8:00-19:00, Szombat: 8:00-18:00, Vasárnap: 9:00-12:00

Térkép:

 

5. Győr

Cím: 9024 Győr, Zrínyi u. 8., Bizsu Sarok üzlet a buszpályaudvartól 50 méterre

ZÁRVA TART!

Nyitva tartás: Hétfő-péntek: 9:00-17:00, Szombat: ZÁRVA, Vasárnap: ZÁRVA

Térkép:6. Miskolc ÚJ HELYEN!!!

A régitől 200 méterre, új helyen!

Cím: 3530 Miskolc, Széchenyi út 27., Pódium Fashion Divatáru (Bornívó üzlet mellett)

JELENLEG ZÁRVA TART!

Nyitva tartás: Hétfő-péntek: 10:00-18:00, Szombat: 10:00-12:30, Vasárnap: ZÁRVA

Térkép:Fizetési lehetőségek részletesen

Vásárláskor többféle módon is fizethetsz, nekünk minden fizetési mód egyenértékű!

Bankkártyás fizetés

Egyszerű és bankköltség mentes megoldás a CIB Bank Zrt. biztonságos rendszerén keresztül!  A banki fizetőoldal adattartalmáról a letmicro® nem szerez tudomást, az tőlünk függetlenül és védetten történik. A termék szállítási határidejét a sikeres bankkártyás fizetés visszaigazolástól kell számolni.

Vásárlói tájékoztatás a biztonságos kártyás fizetésről
Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről

Bővebb információt a CIB Bank Zrt. honlapján találsz. www.cib.hu

Fizetés utánvéttel

Utánvétes fizetés esetén vállalod, hogy kézbesítéskor készpénzben (csomagautomata esetén bankkártyával) fizeted ki a vásárolt termékek ellenértékét. Utánvéttel történő fizetés esetén, amennyiben a rendelések együttes értéke meghaladhatja a 20.000 forintot fenntartjuk a lehetőséget, hogy a rendeléssel kapcsolatosan előleget, illetve telefonon vagy e-mailben további információkat kérjünk. Tekintettel arra, hogy a vásárolt termékeket a kérésedre gyártjuk le, és nincs módunk a termékeket másnak értékesíteni, ezért a megrendeléssel egyoldalúan vissza nem vonható kötelezettséget vállalsz a termékek átvételére és az ellenérték megfizetésére.  Ha az információkérést visszautasítod, vagy ellentmondásos adatok szolgáltatsz, akkor a letmicro® a megrendeléssel létrejött szerződéstől egyoldalúan elállhat. Az utánvétes fizetés díja 395 Ft. Csomagautomata esetén az utánvét összegét kizárólag bankkártyával tudod kifizetni!

Készpénzfizetés személyes átvétellel

Átmenetileg nem elérhető, kérjük válasz más fizetési módot a jelenlegi helyzetben! A korlátozás az új rendelésekre vonatkozik, a korábban leadott rendelések fizetési módja nem változik! Ha semmiképpen nem tudod megoldani, akkor banki átutalás választása esetén be tudsz fizetni készpénzt CIB bankfiókban.

Ebben az esetben vállalod, hogy az elkészült termékeket valamelyik szerződött letmicro® átvevőponton (helyek és nyitva-tartás itt) személyesen, vagy megbízottad által veszed át, és átvételkor készpénzben fizeted ki a rendelés az ellenértékét. Készpénzfizetés esetén, amennyiben a rendelések együttes értéke meghaladhatja a 20.000 forintot fenntartjuk a lehetőséget, hogy előleget illetve telefonon vagy e-mailben további információkat kérjünk. Tekintettel arra, hogy a vásárolt termékeket a kérésedre gyártjuk le, és nincs módunk a termékeket másnak értékesíteni, ezért a megrendeléssel egyoldalúan vissza nem vonható kötelezettséget vállalsz a termékek átvételére és az ellenérték megfizetésére, Ha az információkérést visszautasítod, vagy ellentmondásos adatok szolgáltatsz, akkor a letmicro® a megrendeléssel létrejött szerződéstől egyoldalúan elállhat. Természetesen a készpénzfizetésért további díjat nem számolunk fel.

Fizetés banki átutalással vagy banki készpénz befizetéssel

Ebben az esetben vállalod, hogy a rendelést követően átutalod, vagy bankszámlánkra a CIB Bank Zrt. bármely magyarországi bankfiókjába készpénzben befizeted rendelt termékek ellenértékét. Az általad vásárolt termékek gyártása csak a rendelés teljes ellenértékének bankszámlánkra történő megérkezését követően kezdődik, a szállítási határidőt ehhez képest szükséges kalkulálni. Ha sürgős a szállítás, kérjük, küldd el nekünk e-mailben a banki fizetésed igazolását (info@letmicro.com) a rendelés számára való hivatkozással!

Horváth & Horváth Consulting Kft.
Bankszámla HUF: 10700512-22547707-51100005
Bankszámla HUF (IBAN): HU69-1070-0512-2254-7707-5110-0005
Bankszámla EUR (IBAN): HU27 1070 0512 2254 7707 5000 0005
CIB Bank Zrt. 1027 Budapest, Medve u. 4.,
Swift: CIBHHUHB


Fizetés PayPal-on keresztül

A PayPal elektronikus számlát tud vezetni részedre, melyet hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetsz fel lakossági vagy céges bankszámládról. Internetes vásárlások során így nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadnod, a fizetést a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadásával tudod megtenni. A letmicro® a PayPal szerződéses partnere. A termék szállítási határidejét a sikeres PayPal fizetés visszaigazolásától kell számolnod. Bővebb információt a Paypal honlapján találsz. www.paypal.com