Technológia

Legfőbb célunk, hogy kiváló minőségű egyedi pólókat, ajándéktárgyakat és egyéb termékeket állítsunk elő kedvező áron 1 darabtól. Ennek megvalósításához a legmodernebb technológiákat használjuk, ezekről olvashatsz itt bővebben.

Pólónyomtatás

kornit és texjet direkt póló nyomtató

Az egyedi pólók elkészítéséhez direkt textilnyomtatás alkalmazunk, ennél is pontosabban Kornit® és Polyprint® típusú nyomtatókat használunk. Röviden, ahogy a neve is utal rá, közvetlenül a pólóra nyomtatunk, tehát a pólót berakjuk a nyomtatóba és rányomjuk a kívánt grafikát. Fehér pólókon csak a színes festék nyomtatjuk rá közvetlenül, színes pólóknál először előkezeljük (de technológiánk esetében ez később nem látszik a pólón!) majd közvetlenül a fehér és színes nyomtatás következik. Tehát nem matrica, nem fólia hanem ezernyi szín és kiváló minőség 1 darabtól!

 

A technológia előnyei:

  • Ez a módszer lehetővé teszi, hogy a bonyolult, színes grafikákat, színátmenetekben gazdag illusztrációkat és fényképeket kiváló minőségben, rendkívül gyorsan tudjuk elkészíteni az általad kiválasztott alaptermékre.
  • A technológia előnye más eljárásokkal szemben, hogy nem csak fehér, hanem színes pólókon is csak a design által fedett területekre kerül festék, a többi terület légáteresztő marad (nem felvasalható matrica), így a termék sokkal szabadabb, kényelmesebb viseletet biztosít és a minta színei is élénkebbek, szebbek, időtállóbbak.
  • Fehér pólókon gyakorlatilag kézzel kitapinthatatlan a nyomat és színes pólókon is csak egy vékony festék réteg érezhető.
  • Amint azt te is tapasztalhatod, ezzel a megoldással a pénztárcádat is kíméljük, hiszen az árakat csak az általad kívánt minta mérete és az általad választott alaptermék határozza meg.
  • Az alábbi fogalmakkal, mint a "minimum rendelési mennyiség" nem kell többé foglalkoznod, mert termékeinket egy darabos szériától gyártjuk!
  • Az egyetlen dolog, amivel neked kell hozzájárulni a tökéletes végeredményhez: nagy felbontású grafika (min. 150 dpi).

 

Bögrék, ajándéktárgyak

Szublmációs nyomtatás

Bögrék és ajándéktárgyak esetében szublimációs nyomtatást használunk, melynek lényege hogy egy különleges festékkel egy speciális papírra kell nyomtatni az ábrát majd felhőpréselni a termékre. Hőpréselésnél csak a festék kerül át a termékre tehát a felület kellemes lesz. A bögrék és egyéb termékek egy speciális bevonattal rendelkeznek, amik alkalmassá teszik a festék felvételér, a nyomtatható felületük minden esetben fehér, vagy világos színű.

 

A technológia előnyei:

  • Ez a módszer – úgy mint a pólóknál a direkt textil nyomtatás -  lehetővé teszi, hogy a bonyolult, színes grafikákat, színátmenetekben gazdag illusztrációkat és fényképeket kiváló minőségben, rendkívül gyorsan tudjuk elkészíteni az általad kiválasztott alaptermékre.
  • A nyomat felülete kézzel tapinthatatlan és kiváló mosás és mosogatás álló (főleg bögrénél fontos).
  • Kedvező ár 1 darabos rendelés esetén is, itt sincs minimális rendelés mennyiség.
  • Itt is szükséges, hogy nagy felbontású legyen a grafikád (min. 150 dpi).