Technológia

Legfőbb célunk, hogy kiváló minőségű egyedi pólókat, ajándéktárgyakat és egyéb termékeket állítsunk elő kedvező áron 1 darabtól. Ennek megvalósításához a legmodernebb technológiákat használjuk, ezekről olvashatsz itt bővebben.

Pólónyomtatás

kornit és texjet direkt póló nyomtató

Az egyedi pólók elkészítéséhez direkt és transzfer textilnyomtatást alkalmazunk, többek között Kornit® és Polyprint® típusú nyomtatókat használunk.

 

A technológia előnyei:

  • Ez a módszer lehetővé teszi, hogy a bonyolult, színes grafikákat, színátmenetekben gazdag illusztrációkat és fényképeket kiváló minőségben, rendkívül gyorsan tudjuk elkészíteni az általad kiválasztott alaptermékre.
  • A technológia előnye más eljárásokkal szemben, hogy nem csak fehér, hanem színes pólókon is csak a design által fedett területekre kerül festék, a többi terület légáteresztő marad, így a termék sokkal szabadabb, kényelmesebb viseletet biztosít és a minta színei is élénkebbek, szebbek, időtállóbbak.
  • Amint azt te is tapasztalhatod, ezzel a megoldással a pénztárcádat is kíméljük, hiszen az árakat csak az általad kívánt minta mérete és az általad választott alaptermék határozza meg.
  • Az alábbi fogalmakkal, mint a "minimum rendelési mennyiség" nem kell többé foglalkoznod, mert termékeinket egy darabos szériától gyártjuk!
  • Az egyetlen dolog, amivel neked kell hozzájárulni a tökéletes végeredményhez: nagy felbontású grafika (min. 150 dpi).

 

Bögrék, ajándéktárgyak

Szublmációs nyomtatás

Bögrék és ajándéktárgyak esetében szublimációs nyomtatást használunk, melynek lényege hogy egy különleges festékkel egy speciális papírra kell nyomtatni az ábrát majd felhőpréselni a termékre. Hőpréselésnél csak a festék kerül át a termékre tehát a felület kellemes lesz. A bögrék és egyéb termékek egy speciális bevonattal rendelkeznek, amik alkalmassá teszik a festék felvételét, a nyomtatható felületük minden esetben fehér, vagy világos színű.

 

A technológia előnyei:

  • Ez a módszer – úgy mint a pólóknál a direkt textil nyomtatás -  lehetővé teszi, hogy a bonyolult, színes grafikákat, színátmenetekben gazdag illusztrációkat és fényképeket kiváló minőségben, rendkívül gyorsan tudjuk elkészíteni az általad kiválasztott alaptermékre.
  • A nyomat felülete kézzel tapinthatatlan és kiváló mosás és mosogatás álló (főleg bögrénél fontos).
  • Kedvező ár 1 darabos rendelés esetén is, itt sincs minimális rendelés mennyiség.
  • Itt is szükséges, hogy nagy felbontású legyen a grafikád (min. 150 dpi).